Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie,
Țara mea de glorii, țara mea de dor,
Brațele nervoase, arma de tărie,
La trecutu-ți mare, mare viitor!­

Mihai Eminescu

La ceas de sărbătoare, inima tresaltă când sărbătorim Ziua Națională. Ziua aceasta ne duce cu gândul la cei ce au luptat ca astăzi să fim un popor, să avem un teritoriu, o limbă minunată, un tricolor. Toate acestea fac parte din identitatea noastră.

Vremurile care le trăim ne aduc din nou în fața luptei. Cu toate că încă nu suntem nevoiți să punem la propriu mâinile pe arme, trebuie să luptăm pentru a ne păstra identitatea națională. Pe lângă virusul răspândit în lumea întreagă, avem și alte lupte de dus, la fel de grave precum coronavirusul. Va trebui să stăm Fermi împotriva secularismului care ni se impune dinafară. ”Pe aici nu se trece!” ar trebui să răsune nu doar pe frontul de război, ci și în Parlamentul României. Nu trebuie să ne plecăm în fața legilor internaționale care nu mai țin cont de mamă și tată! Nu trebuie să ne plecăm în fața celor ce ne iau produsele noastre, culese dintr-un pământ binecuvântat de Dumnezeu. Nu trebuie să ne plecăm în fața politicilor internaționale care ne seacă economia, resursele și oamenii. Trebuie să fim buni vecini, buni parteneri. Trebuie să respectăm pe oricine. Dar aici e România! Nicio națiune nu trebuie să aibă vreun cuvânt de spus asupra politicii interne a țării! Pentru România s-au luptat românii și nu Uniunea Europeană sau alte corporații. La ceas de sărbătoare să ne ridicăm ochii spre Dumnezeu. Să nu mai privim la știrile care mai mult ne înspăimântă decât să ne informeze. Să ne plecăm genunchii înaintea lui Dumnezeu și să cerem lideri care să iubească pe Dumnezeu și poporul mai mult decât banii care pier odată cu folosirea lor. Stau înaintea noastră alegerile parlamentare. La ceas de sărbătoare să ne gândim foarte bine ce vom face. Să nu mai spunem că votul nostru nu contează! Doar dacă ne vom smeri înaintea lui Dumnezeu și ne vom uni vom aduce schimbarea pe care o dorim toți în adâncul sufletului! Nu mai lăsați să vă cumpere candidații la alegeri cu un pachet de alimente, un plic cu bani sau, mai rău, cu alcool. Lăsându-ne cumpărați ne semnăm singuri sărăcia!

Există o speranță pentru România!

Spune-le dar: ‘Aşa vorbeşte Domnul oştirilor: «Întoarceţi-vă la Mine», zice Domnul oştirilor, «şi Mă voi întoarce şi Eu la voi», zice Domnul oştirilor. (Zaharia 1:3). Dragi români, încetați să mai dați vina pe ceilalți pentru situația de plâns în care ne aflăm. Toți ne dorim schimbarea. Dar toți trebuie să ne schimbăm. Să vedem fiecare ce avem de făcut ca țara aceasta să îi placă și lui Dumnezeu. Să lăsăm egoismul la o parte și să privim la Dumnezeu care poartă de grijă fiecărui român.

dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7:14). De remarcat că Dumnezeu nu așteaptă de la cei cu gândiri globaliste sau moderniste ceva. Dumnezeu așteaptă o întoarcere a inimilor și o smerenie sinceră din partea noastră, cei ce susținem că suntem poporul lui Dumnezeu (de 2000 de ani). Dacă noi vom face ce cere Dumnezeu, El va schimba și conducătorii și toată soarta României.

De Ziua Națională a României haideți să ne unim și să cerem îndurarea lui Dumnezeu peste pământul acesta binecuvântat al țării. Să-I cerem iertare lui Dumnezeu pentru crimele de care ne-am făcut vinovați avortând peste 20 de milioane de copii de la Revoluție până azi. Între aceștia puteau fi atâtea valori care să ridice țara aceasta la locul ei de cinste. Academicieni, miniștri, ingineri, medici, specialiști, informaticieni și Dumnezeu știe mai ce puteau să ajungă cei uciși înainte de avedea lumina zilei. Ne merităm soarta și suntem singuri vinovați de starea în care suntem. Dar există șansa schimbării: întoarcearea la Dumnezeu. Atunci El însuși va lupta pentru noi!

Abătându-se de la El şi părăsind toate căile Lui, ei au făcut să se înalţe la Dumnezeu strigătul săracului. I-au îndreptat luarea aminte la strigătul celui nenorocit. Dacă dă El pace, cine poate s-o tulbure? Dacă Îşi ascunde El Faţa, cine poate să-L vadă? La fel Se poartă fie cu un popor, fie cu un om, pentru ca nelegiuitul să nu mai stăpânească şi să nu mai fie o cursă pentru popor. (Iov 34:27-30).

Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie?

«Domnul să te binecuvânteze şi să te păzească ROMÂNIA!

Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine şi să Se îndure de tine ROMÂNIA!

Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine şi să-ţi dea pacea ROMÂNIA!» (Deuteronom 6:24-26)

Facebook Comments
mircea
    Skip to toolbar