Adrian Naidin

Eu merg înainte pentru că am o datorie față de poporul meu

Adrian Naidin este un virtuoz al violoncelului. S-a format la Cluj Napoca, a colaborat cu artiști cunoscuți, a colaborat la realizarea unei coloane sonore și multe altele. În prezent este membru în Orchestra Radio din București. Artistul abordează diferit, inedit chiar, muzica tradițională. Prin compozițiile sale o transpune în muzică cultă.

Dincolo de activitatea și creația muzicală, Adrian Naidin este un patriot și familist convins.

Filozofia de viață a artistului ar putea fi adoptată de fiecare român. Adrian se apropie foarte bine de origini, fiind unul dintre puținii oameni care au înțeles că talentul și priceperea sunt darurile lui Dumnezeu.

dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.” – 2 Cronici 7:14

”Trebuie să ținem la ce avem. Țara e a noastră cu bune și cu rele, cu pământul acesta cre ne mai dă apă și mâncare încă. Poporul acesta are ceva frumos. Forțele din afară vor să lovească în acest frumos. Un popor care se roagă la Dumnezeu nu poate să aibă alți șefi. Un popor care se roagă la Dumnezeu nu poate fi controlat. Pentru unii poate părea straniu, dar Diavolul și demonii există. Sunt acțiuni rele, foarte clare îndreptate împotriva poporului român, care nu le putem numi greșeli sau scăpări. Este timpul să spunem acestor lucruri pe nume, fără frică. Unde este frică de Dumnezeu, altă frică nu mai are loc. Eu, dacă aș fi la conducerea României, aș face trei lucruri: aș ajuta familia, aș întări Biserica și școala, aș întări armata. Ar trebui să ne pregătim pentru ce va veni. Trebuie repede să întărim acești trei piloni ai națiunii românești. Trebuie să ne pregătim sufletește și trupește ca să stăm drepți să ne apărăm valorile. Avem familia, istoria, cultura pentru care trebuie să ne luptăm. Mesajul nostru trebuie să fie clar în lume: cu unele lucruri nu se negociază. Nu negociem cu redefinirea familiei, nu negociem cu credința nici cu școala și armata. Primul paragraf din Constituția României nu este negociabil nici discutabil. Chiar dacă va trebui să fim închiși toți, spunem NU! și gata! Suntem puternici acuma pentru că cei ce au fost în închisorile comuniste au avut curaj. Am avut înaintea noastră oameni care și-au dat viața pentru asta”, a spus violoncelistul Adrian Naidin.

Facebook Comments
mircea
    Skip to toolbar