Plugarul trebuie să muncească înainte ca să strângă roadele. – 2 Timotei 2:6

Precum orice lucru firesc cere seriozitate, tot asa stau lucrurile si in privinta spirituala. Daca un om care asteapta roade dintr-o cultura fie ea de legume sau fructe, trebuie sa munceasca pentru a se bucura, – tot astfel este si cu vesnicia. Asa cum omul isi pregateste solul ca sa il inseminteze, uda pamantul dupa ce a semanat sau plantat, asa si omul care doreste Raiul trebuie sa pregateasca solul sufletului pentru vesnicie.

Numai un om nesocototit poate crede ca va secera grau de pe un ogor pe care nu a semanat nimic. Tot la fel de nesocotit este un om care crede ca daca se afla sub o eticheta religioasa va fi mantuit pentru asta. Asa cum plugarul trebuie sa munceasca pentru rodul pamantului, fiecare om de pe Pamant trebuie sa munceasca pentru roadele vesniciei.

Aceeasi Biblie spune ca “Ce seamănă omul, aceea va şi secera.” (Galateni 6:7), dar si “Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup.” (2 Corinteni 5:10).

Responsabilitatea noastra consta nu numai in a ne asigura traiul de zi cu zi, ci si a ne asigura vesnicia. In Ziua Judecatii, Unicul avocat in fata acuzarii va fi Isus Cristos. L-ai primit in viata ta? Daca da, umbla cu El! Daca nu, cauta-L de graba pentru ca ziua de maine nu e a ta. Daca mori la noapte neimpacat cu Cristos, sarbatorind Moartea si Invierea Lui, fara sa traiesti ca si cum El ar fi murit si inviat pentru tine, – dragul meu, nu te astepta sa vezi raiul!

Noi dar, suntem trimişi împuterniciţi ai lui Hristos; şi, ca şi cum Dumnezeu ar îndemna prin noi, vă rugăm fierbinte, în Numele lui Hristos: Împăcaţi-vă cu Dumnezeu! – 2 Corinteni 5:20

Facebook Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this:
Skip to toolbar