Meditatie

Dumnezeul veacurilor (I)

 Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii. – Isaia 9:6b

Fiind si in prejma sarbatorii Nasterii Domnului, m-a inspirat pasajul de mai sus, care este o profetie a nasterii Mantuitorului.

Ani la rand mi-a fost ascunsa taina aceasta, macar ca umblam intr-o religie care sustine ca are la baza Biblia. Totusi, citind Biblia si cautand sa inteleg ce vrea ea sa transmita, dand la o parte orice alte ideologii sau dogme, Dumnezeu mi-a dat puterea sa inteleg Sfanta Treime. Pasajul de mai sus se adauga la alte pasaje biblice care demonstreaza adevarul Trinitatii. 

De unde parintele vesniciilor? Poate parea greu de patruns pentru mintea umana notiunea de vesnicie, insa ea exista. Insasi faptul ca ne doare desprtirea de cei dragi – faptul ca am vrea sa fie intotdeauna alaturi de noi – este o dovada ca vesnicia exista in noi.

La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pământul. – Geneza 1:1

La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu. Şi Cuvântul S-a făcut trup şi a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr. Şi noi am privit slava Lui, o slavă întocmai ca slava singurului născut din Tatăl. – Ioan 1:1,14

Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci! – Evrei 13:8

Asadar, El – Isus – este din vesnicii in vesnicii. 

  • va urma…

Facebook Comments
Share

Comment here