ascultarebuncredintaDumnezeuintelepciuneMeditatiesuferintaviatavindecare

Mergeti la Doctor

Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. – Matei 11:28

Cand cineva sufera, primul lucru care trebuie sa faca, este acela de a recunoaste problema. Acesta este primul pas in calea vindecarii. Recunoaste lipsa sau durerea.

Doctorul nu merge la bolnav ci bolnavul la doctor.

Vestea buna e ca vindecarea este posibila. Dumnezeu spune ca toate sunt cu putinta celui ce crede. (Marcu 9:23). Cand vezi ca ai incercat tot ce iti statea in putinta,  ai facut tot ce tine de tine si totusi problema ta nu e rezolvata,  sa sti ca nu e sfarsitul. Isus intotdeauna este gata sa raspunda. Nu face greseala sa intrebi unde e Dumnezeu? El este aproape intotdeauna, dar nu te forteaza. Daca nu Il chemi, nu vine. Dumnezeu e acolo unde L-ai lasat. Probabil cand ai ingenuncheat ultima data inaintea Lui.

Daca esti in cautarea vindecarii sau raspunsului la problema ta, Isus trebuie sa fie prima solutie; nu ultima. Dumnezeu nu este ambulanta, ca sa apelezi la El doar in crize. El vrea o relatie de tata-fiu/fiica. 

O greseala colosala este aceea de a-L invinui pe Dumnezeu cand ai rezultate proaste sau lucrurile se intorc impotriva ta. Primul lucru care trebuie facut este acela de a te ruga inainte de orice. Daca ai luat o hotarare fara sa chemi pe Dumnezeu, nu da vina pe El pentru rezultate. Asa cum spune o vorba veche: Nu da vina pe brutar daca macelarul a copt painea!

 Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. Nu te socoti singur înțelept; teme-te de Domnul și abate-te de la rău! Căci Domnul mustră pe cine iubește, ca un părinte pe copilul pe care-l iubește! – Proverbe 3:6,7,12

 

Facebook Comments
Share

Comment here