Cunoaste pe Dumnezeu

Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu. – Ioan 17:3
Cunoasterea este rezultatul curiozitatii, uneori fricii. Ea aduce siguranta, intelegere asupra unui lucru sau persoane. Asa este cand vine vorba despre oameni si tot asa stau lucrurile si cand vine vorba de Dumnezeu. Poti auzi multe. Oamenii isi dau cu parerea. Unii au pareri obiective si vorbesc din ce au vazut ei insisi, din experienta proprie; pe cand altii vorbesc din ce au auzit, sau din dorinta de a placea oamenilor. Trebuie avut in vedere ca experienta face diferenta. Nu e totuna sa spui ca ai auzit despre cineva ca este… sau sa spui: cunosc pe cineva care este… Ei bine, Dumnezeu vrea sa se lase cunoscut de oameni. Vrea sa fie prietenul fiecaruia. Vrei si tu sa il ai prieten? Vestea buna este ca poti sa Il ai! Dumnezeu spune: Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. (Ieremia 29:13)
Conditia este sa vrei sa Il cauti. Nu iti cere decat vointa. Asta nu are de a face cu mostenirea, statutul social, educatia sau culoarea pielii. Este valabil pentru toti. In textul de la inceput, Domnul Isus leaga cunoasterea lui Dumnezeu de viata vesnica. Mai mult, chiar o identifica cu asta. In concluzie, daca vrei sa ajungi in Rai, TREBUIE sa Il cunosti pe Dumnezeu!

Facebook Comments
Share

Author: mircea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2018 MML-Online | Design by ThemesDNA.com
top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this:
Skip to toolbar